Saturday, April 09, 2011

Link Download Maharaja Lawak di Astro Warna disini...



Hye kngkwn... bRomine nak share link yang bRomine dpt dr kwn bRomine yg sellau download Maharaja Lawak untuk gelanggang ke 3 dan seterusnya. Maklumlah, pihak Astro hanya tayang minggu pertama & kedua di Astro Prima. Gila untung betol Astro ni kan. So, sape2 yang still nak follow Maharaja Lawak ni leh la amik link Youtube kat sini. Time entri ni ditulis hanya ada untuk gelanggang pertama dan kedua je. yang ke 3 memang la tak keluar lagi, sbb minggu depan la oi.. haha






0 komplen dari rakan-rakan:

Related Posts with Thumbnails