Sunday, March 06, 2011

BROMINE KEMBALI ~~

Hye korg! Mesti lame korg tak baca or any news from bromine rite?(bajet mcm ramai je baca blog ni kn) haha. bromine bkn ape, bkn teramatlah sebok. Fyi, bromine skrg tengah praktikal kat Tenaga Nasional Berhad, Ipoh. Itu juga merupakan salah satu sebab why bromine tak sellau update. untuk 5,6 bulan lepas, sbb maybe tgh final year, so memberikan lebih skit fokus dan mengharapkan sesuatu yg di luar dugaan berlaku. Contoh macam repeat paper la.haha.

Untuk pengetahuan korg lagi dan lagi, bromine sekarang tengah frust bercintan. ok, cinta. haha. Actually, ni first time bromine rasa yg diri bromine sunyi sangat-sangat. B4 ni pun, bromine tak penah rasa mcm ni. Tapi, apa-apa pun yang lepas tu biarlah lepas. Dan setelah hampir 3 bulan, bromine dapat lupakan juga. Kepada yang berkenaan, teruskan hidup masing-masing k!

Erm, bromine ase cukup kot dulu untuk kali ni, sebagai pembakar semangat untuk ber'blogging' lagi lepas ni. Memenuhkan coretan-coretan di sini, dan jadi macam dulu.

p/s: Bromine kembali menyemakkan dunia blogging!!!

4 komplen dari rakan-rakan:

nabilah said...

bunga bukan sekuntum, bromine bukan seekor. eh eh..hehe
carik la awek lg heee

Loyar Lawa said...

hahahhaah cian dy.. sabao noe...

bRoMiNe_aJe said...

thnks teman2.. kata2 membina tuk bromine...

2 org blogger kat ats ni dh jauh meninggalkan bromine..

terbaik la dorg ni!!!

Jieda said...

baguslah jika bromine dah kembali

Related Posts with Thumbnails