Saturday, August 07, 2010

Thanks Nuffnang !! Cek kedua dah sampai..

Hye korang! hari ni, bromine berseri-seri sangat sebab cek kedua dari nuffnang dah sampai. Walaupun jumlah tak seberapa, namun bromine rasa memadai dan lebih dari apa yang patut. Sebab dengan menaip entri, ajak member masuk baca blog je, dah boleh menjana wang. Actually cek ni macam earning bromine sepanjang bromine bercuti semester dua bulan lepas. kira ok la. Cuti-cuti pun menjana kewangan. Untuk pengetahuan korang, time cek first bromine tu, rasanye dalam pertengahan Mei 2010 kowt. Bromine tak publish entri pasal tu sebab gambar cek tersebut hilang dari simpanan. Tak tahu kemana. Puas dicari dalam folder yang berlambak-lambak dalam enset ngan lap top ni. Bukan tak mo tulis, tapi orang kata tak best kalau tak tunjuk tanpa bukti. Btw, dapat la sikit kan. So, ni kira pendapat kedua buat bromine bersama nuffnang. Thanks Nuffnang. Ko memang terbaik! Haha.

9 komplen dari rakan-rakan:

DaHLia said...

yeah!!!
Nuffnang rawks..
kadang rasa mcm mimpi pun ada sebab betul2 leh dapat duit tanpa invest modal..hanya perlu guna akal je dan usaha untuk menaip dan terus menaip

tahniah!

kentot berdarah said...

meor,,aku ade view nuffang tu dari blog kau..dia kne view aje ke kne ade org reg dlu..?

bRoMiNe_aJe said...

sis dahlia: btol2..gunakan sekreatif mungkin..haha

afaf: view? tak brapa nk paham la...huhu

Loyar Lawa said...

wahhh wahhhh wahhhh

Khairunnisa' said...

Alhamdulillah, rezeki di bulan Ramadan.

P.S. Nisa tak reti guna your shoutbox tu :(

-CH!K MoK- said...

huhu....bro...aku ade join nuffnang...tok letak kat blog aku...tp yg x paham nyeee...duit tuu cam nee...x dpat pon...???bleh tolong terangkan x cam nee care die..??:D

Yiedpozi said...

cek nuff Yied akan sampai lepas raya... x sabar neh....

Anonymous said...

last week our class held a similar discussion on this topic and you show something we haven't covered yet, appreciate that.

- Laura

Cik Eyqa said...

waaahhh... sy ader dgr pasal nuffnang nie.. tp xreti nk gunakn laaa...

Related Posts with Thumbnails