Wednesday, June 09, 2010

VIDEO SEKS ARIEL PETERPAN DAN LUNAMAYA TERSEBAR?



Hye korang! lama tak posting. Entri panazzzz!! Kali ni nak posting ringkas je pasal video seks Ariel, Ahli Kumpulan Peterpan dengan LunaMaya ni. Sejauh mana kebenaran video ini tidak la dapat aku pastikan lagi. Untuk pengetahuan korang, Luna Maya telah menafikan video ni dengan menyatakan dye tidak ada tatoo di pinggul seperti yang ada didalam video tersebut. Yang Ariel plak, masih tidak dapat dihubungi.

Antara adegan-adegan yang ada :






Kalau korang nak tengok atau nak download leh email aku kat bromine90@gmail.com . Hanya untuk yang cukup umur sahaja! Aku akan bagi kan link untuk korang! Tapi dosa masing-masing yer. Aku tak terlibat. Yang tak berminat boleh tinggalkan entri ini dan baca entri yang lain..
Sekian.

Psst: Bandingkan gambar Luna Maya disini dan di dalam video.. Agak-agak sama tak????

7 komplen dari rakan-rakan:

Loyar Lawa said...

bhahahahhahahahhahaahhahaha... itu bersubahat syg....ngeeeeeeee

paneh paneh paneh

Hafiz Mohd said...

whoa... best lh tuan empunya blog nih.. sempoi.... HAHAHA

HELLO !!! said...

wahhh
jumpe hotz entry pepagi niee..

budak said...

adoi bromine2

zana^as said...

haish....paneh naa.....

+akufobia+ said...

aa.hilang hafalan.tinggal fatihah je lagi.takpe.boleh solat.

Call T said...

wa ^O^ mana kau dapat ni huhu
lunamaya,kau curang ngan aku yer

Related Posts with Thumbnails