Sunday, June 13, 2010

Tutorial : Scrolling Sidebar Widget

Hye korang! Dalam sibuk-sibuk World Cup ni pun,sempat aku update kan. Actually baru lepas tengok matck England vs USA. England main tak memenuhi citarasa aku langsung. Dengan keeper England, Si Green tu wat hal. Tangkap bola macam tangkap ayam. Ada ke patut. Haha. Eh, melalut lak. Aku bukan nak cerita pasal world cup la. Kalau cerita pasal world cup, g kat posting aku lepas kat sini ok! Hehe.




Haaa..Korang taw tak cam na nak buat macam yang aku buat kat sidebar tepi aku tu. Ala, yang banner bergerak-gerak tu. Actually sebelum ni aku memang la tak reti, aku tanya la tuna blog ni dan tak sangka lak dye buat entri khas untuk aku. Thanks Yang Suaz!

Korang tak dapat tangkap lagi yang mana satu?? Yang macam ni la..





Al-kisah


Create your own banner at mybannermaker.com!


Create your own banner at mybannermaker.com!
!


BANNER LINK WORDZ-SPACE


Create your own banner at mybannermaker.com!









NO 1111




Tujuan buat ni bukan ape, leh la jimatkan ruang blog korang tu dengan letak award ke, banner ke. kan2??

Kalau korang nak taw buat macam mana, sila lawat-lawat blog dye ek. N klik la nuffnang dye tanda penghargaan! Jangan lupa taw!






3 komplen dari rakan-rakan:

yang suaz said...

ahaks. u're welcome bromine :)

NaNaJoe said...

hurm..
bagus tutorial~ :)

bRoMiNe_aJe said...

yang suaz: welcome!

nanajoe: thnks

Related Posts with Thumbnails