Saturday, May 29, 2010

# KENA TAG OLEH MIZ MIZA#


Salam korang! Sedang aku asyik blogwalking tadi, tetiba plak teringat aku kena tag ngan Miz Miza Yusof kat sini. Tadi time dye tulis yang aku kena tag kat shoutbox aku cadang nak wat malam tadi. Biasala manusia ni cepat lupa. Ni dah ingat kena la cepat-cepat buat, japg kowt lupa plak. Haha.

Dalam tag tu plak puji layout blog aku. Kembang la gak skit. Haha. Lawa ke? Mekacih. Aku tengok macam biasa je kowt. Just aku pilih layout tu pun sebab hijau. Hijau ni boleh merilekskan otak. Sebab tu la, papan hitam time sekolah rendah dulu kaler hijau. Baru rasa nak tukar layout, tengok orang puji plak. Tak jadi larh. Haha.

Enough pasal layout. Entri ni bukan nak puji kau la wahai encek BROMINE tak sedar diri!! Muahaha. Nak cakap pasal tag la. Kan dah mengarut-ngarut. Huh~ Ok, kta tengok ape yang ditanya....

Adakah anda rse anda hOt?
Hot?? Maggi hot cup ada la.. Muahaha

Ble kali terkhir sy mkn pizza?
B4 exam kowt. Ngan kengkawan.

Lgu terakhir yg sy dgr?
Teenagers - My Chemical Romance.. Ringtones hp aku lorh~

Ape yg anda wat slaen menyelesaikn tag ni?
Of coz blogwalking...

Slaen nme sndri, anda dipnggil nme ap?
tu je la kowt. Bromine ni nama kat blog je.

tag ag 8 org.
Byk tol.. ok la..

1.LL
2.BELL
3.DJ
4.Caprianne
5.Nas
6.Roslinda
7.Miz Tora
8.Blabberina

Siapakah org nO 1 kpd anda.
LL: merupakan wanita yang menyinari hidup saya..eh, yeke?? tak la..dye tu sedare aku ok.. kreatif,bijak berfikir dan pantas berfikir..aku solute kat dye! dye terbaik!

Katakn sesuatu mengenai org nO 5.
Nas: tah la..aku tak berapa nak kenal sangat dye ni. tapi kat komen entri aku kat sini dye ada komen.. dye da tulis dye baru dapat RM1 dari nuffnang. Kawan-kawan blogger yang len, tolong dye eh.

nO 3 ad hbungan ngn spe?
Sis Dahlia:ngan anak buah dye kowt nama Ninin asenyer. Besday dye sama ngan aku. Hehe

bgaimne pula ngn nO 4.
caprianne: Tah la.. Satu malam tu, mengarut-ngarut ngan dye sebab tah leh tido.Kitaorang masuk blog masing-masing komen. Baik chatting kat ym kalau camtu. tambah trafik katanyer. hehe

Pesanan buat org nO 6.
Roslinda: selalu-selalu jenguk blog sy eh.. hehe

Kta2 cinta utk org nO 2.
Cinta? Bell oh bell. Aku cinta pada duitmu.. bagi skit boleh?hehe

Adkah nO 7 & 8 mempunyai persmaan?
Ada kowt.. Pompuan..huhu

Berikan 5 yg anda tau ttg org yg men-tag anda.
Aku tak kenal sangat dye ni.. yg taw nama dye Miza Yusof je la. Nanti nak berkenalan ngan lebih lanjut..hehe..kowt leh buat calon isteri..

Perasaan anda wat tag ni.
hepi-hepi je..


p/s: YANG KENA TAGGED JANGAN TAK JAWAB LAK TAW! PENAT AKU CORETKAN KAT SINI. HAHA

10 komplen dari rakan-rakan:

Loyar Lawa said...

dh penah buat... awat la ang dok tag aku.... amboihhh aihhhhhhh laen macm ja puji tueh...muahahahhaaha.... awat bnyk tugasan ang kasi... xpa xpa ti aku wat, cian penat dia dok coret...muahahhahaha

DaHLia said...

oke..nnati sis buat erk..
bnyak dah utang ni..uwaaaa

nas said...

bromine...nas ade masalah intenet sket,,ehehhe...nt nas wat...jangan maraa...:(

planet putih said...

hahaha
nice one
(^ *)

MiSs TOrA said...

demam tag utk tora sudah kembali hehe..tq bromine nti tora wat ye ;p

bRoMiNe_aJe said...

kepada yang kena jgn tak wat plak eh..hehe

mimi said...

salam... singgah sini...
nak tumpang banner boleh...klu x keberatan..maaf...blog nie cantik kak mimi suka...
nie alamat banner k.mimi

http://mimi-moneyonline.blogspot.com/2010/05/banner-sahabat-kak-mimi.html

pilih kt bawah tu...semua pitc motor..unik sikit..
oh ya...ini lg satu ..kalau sudi dapat letak 1 pun syukur..thanks

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png
~~huge kak mimi~~tqvm..

Long Haffiz Long Hassan said...

share la wei maggi hot cup ngan aku..
baru aci..haha

~roslinda~ said...

dah langsaikan hutang dgn anda!
:)

bRoMiNe_aJe said...

Long haffiz: takkkan la kat london takde kan..haha

Roslinda: tenkiu2..

Related Posts with Thumbnails