Friday, May 14, 2010

JUST BROMINE DPT BUFFERED EARNINGS!!! YEAY!!

Hye korg!! Erm aku tak update blog kan..huhu.. BTW, yang link ADAMAYA tu kira aku update gak la ek..haha.. Ok, bersesuaian ngan tajuk kat atas tu, aku nak gtaw korang yang blog aku ni telah mencapai target yang pertama iaitu Buffered Earnings dr Nuffnang.. Selalu kalau blogger2 yang di bawah nuffnang selalu iginkan Buffered Earnings la.. Actually, Buffered Earning ni (berdasarkan apa yang aku paham la), merupakan satu kempen berbayar terhadap sesuatu blog aku.. Pihak pengiklan akan letak iklan kat blog kita, dan iklan tersebut tidak akan tido seperti iklan2 sebelum ni.. So, ia akan berterusan dan tggu untuk di'click' je..haha.. Tapi rasanya, dia ada masa jugak kowt..sebab sebelum posting ni ditulis, malam tadi iklan tersebut takde pun kat blog aku, tengok2 hari ini ada.. terpampang dengan gahnya di header blog aku.. Bangga siot!! orang len tak kuar, aku kuar iklan..haha.. Aku sempat print screen iklan tu, kowt2 la korang yang tak sempat tengok la gi kan..huhu


Ni plak, berapa yang korang akan dapat dalam Buffered Earnings ni kan..haha.. Maybe la orang akan kata, ala skit je pun, tu pun nak kecoh.. Tapi tu dari titik peluh aku taw naikkan traffik..ingat senang ke nak bagi traffic 200 - 300 sehari..susah taw tak?? haha.. thnks ADAMAYA..sebab tu la traffic aku naik..thnks u olls!! trus support blog aku eh!!
*klik pix untuk tumbesaran tulang temulang

p/s: Semalam g tengok Hoki Piala Sultan Azlan Shah... Malaysia vs China..2-1.. Malasyia Layak final kowt.. Nanti time final aku review la dari sana..muahaha..

6 komplen dari rakan-rakan:

Loyar Lawa said...

macam mana boleh jadi macam neyh???? muahahahahha

hebat2. tahniah2...

bRoMiNe_aJe said...

tah la..ni suma sbb adamaya.. alhamdulillah!!!!

Loyar Lawa said...

neyh sume sebab dyh tolong promosi...muahahhaha... hari tue dyh ade letak kan link blog iz kat page kami benci dani dalam adamaya...muahhahhahaha... ade bnyk orng likes...

bRoMiNe_aJe said...

really??thnks dyh!!
huhu.. jasamu tidak akan ku lupakan..haha..

Loyar Lawa said...

mula mula ngat nak letak jugak kat fan page kami peminat adek mia sara@amani tapi takut nak letak sebab takut ti dy ban iz punye blog...huhuhu...

ala small matter je

bRoMiNe_aJe said...

huhu..jgn la..nnti kan kena saman lak iz ni..haha

satu pngorbanan yang agak besar gak la..haha

Related Posts with Thumbnails