Saturday, May 15, 2010

Drama Terbaru Akasia- Syah Jihan

Erm.. tetiba nak kongsi ngan korang pasal cerita ini.. Bila aku baca sinopsis, macam best plak cerita ini.. tapi entahlah, aku pun tak tengok lg..nanti korang judge la sendiri ea..aku just nak share ngan korang je.. Actually, drama ini mengantikan ADAMAYA yang dah habis dah semalam..

Syah Jihan mengisahkan seorang wartawan penyiasatan, Jihan yang menyamar sebagai dua individu yang berbeza hanya untuk mencungkil rahsia dari Tuan Haris yang disyaki bertanggungjawab ke atas kematian ayahnya. Namun dilema melanda apabila dua wanita muncul dalam hidupnya dan membawa bibit-bibit percintaan sepanjang penyamarannya. Dapatkan beliau memberkas Tuan Haris yang jahat? Lakonan Fauziah Ghous, Kamal Adli, Rizman Khuzaimi, Fiza Elite, Kartina Ayob.

Syah Jihan akan mula disiarkan pada 17 Mei 2010 Setiap Isnin – Khamis

Kamal Adli



Fouziah Gous


Kalau ada link untuk korang download nanti aku akan share ngan korang ea..
Setakat ni, belum ada lagi.

Tuggu link untuk download ea...

8 komplen dari rakan-rakan:

Loyar Lawa said...

sib bek ade kamal adli... tp cm x best je...muahahha.. xpe kte tengok dulu

bRoMiNe_aJe said...

comey ke kamal adli..tuan punya blog comey lg kan..haha..

cikmin said...

gelora hati sara kat tv2 tak layan ke? bes la..

bRoMiNe_aJe said...

yang rosyam noor berlakon tu ek?
tak nengon pn lg..tgk la nnti..
hehe

Fay Nana said...

mintak-mintak tak mengecewakan...:D

MiSs TOrA said...

ptt le tatwu cite2 kt tv skrg ni..upanya da lama tora x ngadap tv asyk ngadap lappy je hehe

mycaklempong said...
This comment has been removed by the author.
cikCOKLET:) said...

jom tegk reramaii!:)

Related Posts with Thumbnails