Thursday, May 13, 2010

DOWNLOAD FREE ADAMAYA- AKASIA



Hye korg! haha.. aku kembali la..sebelum ni memang aku bz sangat..ok la, sepanjang aku bz ni, sempat gak aku layan ADAMAYA kat SLOT AKASIA TV3 pukul 6.30 petang.. Tetiba rasa nak share ngan korang kan..haha.. cerita memang superb..best siot aku tengok..haha.. Tahniah kepaa pelakon yang menjayakan drama bersiri ni seperti Hussein Ruffegde & Lisa Surihani..lakonan yang mantop n berkesan..hahaha.. Untuk pengetahuan korg, drama bersiri ni diadaptasi daripada cerita ' I'm not single' yang dibintangi oleh Farid Kamil & Lisa Surihani sebelum ni.. So, apa lg tggu.. Layan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Download,Download..



Sinopsis Adamaya:

Perkahwinan adalah suatu ikatan suci manakala cinta sejati menuntut pengorbanan. Begitulah yang terjadi terhadap Adam, 24 tahun (Hussein) dan Maya, 21 tahun (Lisa Surihani). Adam kelulusan undang-undang tetapi lebih cenderung kepada fotografi. Maya merupakan pelajar universiti tahun kedua dalam bidang insuran. Ibu bapanya mengambil keputusan mencarikan suami yang dapat menjaganya kerana mereka terpaksa bekerja di luar negara selama lima tahun. Adam ialah pilihan terbaik kerana ibu bapa mereka bersahabat baik.

Adam menurut kehendak ibu bapanya kerana tidak mahu menghampakan mereka. Maya pada mulanya membantah kerana mempunyai kekasih hati, Dani (Faizal Yusup) tetapi selepas dipujuk oleh ibu bapanya, dengan alasan yang kukuh, dia akhirnya bersetuju. Walaupun tiada perasaan cinta, Adam sebagai suami telah bertindak bijak untuk mencari titik persamaan yang menyatukan mereka.

Mereka mula bercinta dan dikurniakan seorang anak. Selepas lima tahun, percintaan mereka menghadapi dugaan tatkala Maya digoda kembali oleh Dani. Adam mula berjauhan dengan Maya untuk mengejar impiannya dan ini membuatkan mereka sering bergaduh. Adakah Maya akan menyedari tiada cinta yang lebih tulus selain dari cinta suaminya?? Adkah mereka akan bersama?? Saksikanlah, ADAMAYA~~~~~



Adamaya – Episod 01 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 02 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 03 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 04 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 05 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 06 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 07 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 08 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 09 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 10 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 11 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 12 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 13 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 14 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 15 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 16 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 17 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 18 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4

Adamaya – Episod 19 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 20 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 21 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4
Adamaya – Episod 22 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4


Episod Akhir

Adamaya – Episod 23 : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4


p/s: 1. Digalakkan download menggunakan Internet Download Manager(IDM).. takde IDM??
download disini..
2. Semua link download adalah perkongsian dengan sumber lain. Sebarang masalah & kemusykilan amatlah di kesali..huhu


8 komplen dari rakan-rakan:

vida la rasta said...

haiiiii tuan beloq cakkkk... lama tak nampak. rindu penulisan tuan beloq...wakakakkaa... baguih2. terimaksih la krn berkongsi.. hnya Allah shj dpt membls jasamu...aminnn...hahaha(over ya)

bRoMiNe_aJe said...

huhu..tenkiu..ni bkn penulisan la..huhu.just sharing je..huhu

Anonymous said...

heheh... tq2 suka sgt cite nie.... IDM tue mcm mna nak guna yea... x reti la....

bRoMiNe_aJe said...

welcome..
install dlu IDM tu..

pastu, tekan right klik kat link tu..
dye kuar download with IDM..
tekan je..

lagi laju klu pkai IDM

Anonymous said...

np kt episod 18 ada babak yg mcm xde kt cni??

vassillissa said...

lagi 4 episod???hehehhehehe...

bRoMiNe_aJe said...

anonymous: episod 18 takde kat cni?? tak phm lor..

vassillissa: ada je kat ats tu..hehe

..::aLeP::.. said...

ak nk donlod gk bole x gemok?

Related Posts with Thumbnails