Sunday, March 21, 2010

Suka - Suki



Perghhh...rasa dah la aku tak update blog ni kan... Aku memang bz sgt n banyak keja nak buat.. Lagipun mood aku untuk berblogging tak tercapai la..haha..main mood2 la plak kan.. K la..aku tak berapa nak ada idea sangat nk tulis.. Aku just nk update ape yang aku dah wat sebelum - sebelum ni ye.. One more posting about myself k.. Nak taw sal gambar kat atas kan.. Jom....

Boria

First nk story pasal boria.Benda ni aku dah masuk lama dah. Lama pun tak lama sangat la. Sebab hari tu penah join FEStKUM '09 kat UKM. Tapi yang kali ini,nak cerita pasal persembahan yang aku n member2 boria aku wat time Anugerah Gemilang Siswa 09 kat Dewan 2020. So, kami pasukan boria pun dapat anugerah sebagai pasukan terbaik kebudayaan sebab menang tempat ketiga time FEStKUM tu kan.Oleh sebab UniMAP ni takde baju yang betol2 khas untuk boria, kami pun pakai la baju yang menunjukan semangat 1Malaysia. Dapat kat aku baju India.. Macam Shah Rukh khan. Haha..















Barangan untuk PC





Saja la upload gambar barang yang aku dah beli untuk PC kat rumah aku ni kan..
K la... Minggu aku post ni pun,aku kat rumah.. kat Ipoh memang murah kalau nak banding ngan Perlis la..haha.. Melawak orang Perlis.. Japg aku balik sana,kena halau plak..haha



5 komplen dari rakan-rakan:

nabilah said...

xabis2 sijil boria dia

bRoMiNe_aJe said...

hahaha..
anugerah kowt..
hehe

vida la rasta said...

tahniahhhhh lerrrr.....huhu

choke said...

aku nye gambar xde pon....mls kwn

bRoMiNe_aJe said...

chokee majok..haha

Related Posts with Thumbnails