Monday, March 01, 2010

KOIR vs JALAN KAKI LASAK vs BELON PANAS


Salam all..Aku actually tak tahu nak post apa dalam blog ni.. kering gler idea ni. So, entri kali ni nk tulis ape yang buat sepanjang minggu lepas ek.Memang bz tak igt.haha


Koir

Haha. rasanya first time kowt masok. Dipanggil sebab tak cukup orang. Suara aku elok skit dari katak je sebenarnya..haha. Dyeowg nak 100 orang tu yang mengelabah cari tu..haha,,yang penting, DAPAT ELAUN!! haha






PROGRAM JALAN KAKI LASAK

Actually benda ni kami tak terlibat.. Just jadi pembantu je untuk melaksanakan program ni. Perkara ini menjadi wajib dan perlu pergi sekali sepanjang berada di UniMAP. kalau tak pergi, kira tak leh graduate la.. huhuhu.. So, aku jaga checkpoint 3 tempat bagi kertas untuk setiap checkpoint dan bagi air 100 plus!! gler arghh.. Best,banyak aku sebat sebab tak habis.. haha.. Kalau aku bawak kereta,suma aku sebat..haha,,Rugi UniMAP ada aku..haha..





BELON PANAS
Lepas aku practice koir,keluar kat tempat karnival tu ternampak plak belon panas. Boleh naik petugas tu kata. Aku pun apa lagi. Lari kebudak-budakkan. haha.. Free beb,sapa nak bagi..haha.. kalau naik esok, petugas tu kata kena RM5.. Rugi2.. Haha




*kredit kat N5800XM aku.. takde dye,takde la gmbar ni..huhu

6 komplen dari rakan-rakan:

miszchocolate said...

fuuyooo!!nek belon hot!
cmtu arr..x ajakk..
hikhik:))

bRoMiNe_aJe said...

haha..
len kali msuk la koir..best oo..haha

vida la rasta said...

sedeh2

bRoMiNe_aJe said...

ape yg sedehnyer miz dyh?

vida la rasta said...

sedeh r x dpt nak join...ahhaa

lila lacheln said...

ceyt..!!!
nek belon xya ajak...

Related Posts with Thumbnails