Monday, March 01, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

Erm.. Entry kali pasal contest oleh di sini.. Lama dah tak join contest2 ni..haha..kowt la orang kata rezeki kan..hadiah pun memang superb la..huhu.. Rugi kalau korang tak join..JOIN LA WEYH(ayat paksa)..haha.. Aku taw pasal coNtest ni pun dari Sis Dahlia..bgos dye ni..(bodek2,kowt2 dye nak wat contest dye plak kn)haha..
K la..lets go through ape yangg dye nak ek..

Tarikh tutup pendaftaran ialah 20 mac 2010

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Terbuka kepada semua blogger-blogger Malaysia.
2. Peserta wajib mengikuti setiap step penyertaan yang diterangkan di bawah
3. Peserta dilarang menjatuhkan mana-mana pihak lain.
4. Pihak penganjur mempunyai hak untuk membuat sebarang perubahan contest
5. Penaja bertanggungjawab sepenuhnya terhadap hadiah-hadiah yang ditawarkan.
6. Keputusan adalah muktamad.

CARA MENYERTAI
Cara untuk menyertai amat mudah. Pastikan anda melakukan STEP BY STEP perkara di bawah.

STEP 1
Anda wajib menulis satu entry khas mengenai contest ini di blog anda. Entry anda mestilah bertajuk "KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST". Peserta yang menulis entry contest paling kreatif akan memenangi hadiah khas tajaan FCUMIRACLE bernilai RM75.

STEP 2
Anda wajib paparkan BANNER CONTEST di blog anda. Sila copy code di bawah ini dan paste di sidebar blog anda. Kedudukan banner tersebut akan berada di penjuru blog seperti yang anda lihat di penjuru kanan laman web ini. Anda boleh memilih kedudukan penjuru yang anda mahu. kanan ataupun kiri.(code leh usha sini eh)

STEP 3
Ini adalah step terakhir untuk melengkapkan anda sebagai peserta. Anda hanya perlu isikan maklumat anda pada borang di bawah. Pastikan anda memasukkan detail yang betul. Seperti yang anda lihat, pada borang tersebut memerlukan anda memasukkan Entry Link. Entry Link bermaksud link entry contest yang anda buat STEP 1 tadi. Maka anda perlu pastikan anda siapkan dahulu Entry contest sebelum mengisi borang yang disediakan.(disini)


.:Kalau ada rezeki dapat la aku ke Genting..huahaha:.

13 komplen dari rakan-rakan:

DaHLia said...

oit..bg can..Genting tu akak cop dulu :P :P
dah jampi baekkk punya..hahahaa


anyway, sis memang nk buat contest, tp xler bigger mana pon...eh, contest gmbr Illusi xmoh join ke? meh laaa

xdop shoutbox ke sni? letaklah ..senang nk blogwalking secara kerap..hehe

bRoMiNe_aJe said...

ye ke..huhu..

tak tgk pn lg kak..
huhu..

shoutbox??
in process la sis..

tggu ea...

-N e Y r A- said...

gud luck ya..meh dtg komen.. http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

[♣]sara®sites™ said...

good luck.. komen sini gak.. :)
http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
hehe.. :)

Amane Asahara said...

Salam singgah...blogwalking...jln2 jap ke blog anda...hehe...Gud luck 4 the contest...wish me luck 2 k...wassalam :D

http://asahara93.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

»♫ ÇḾÃ₦ Ã§Ψ®Ã₣ ♫«

hanis said...

jom tolong2..

http://detikhatialeeya.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

TQ.

kakngah said...

wish u luck!

http://aslindaa.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

tricksrex said...

singgah komen
all da best!

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Green Apple said...

i wish gud luck to u...

btw... jum2 visit my blog n leave some komen ya....hihi

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

::m!SS edURA hanUM:: said...

singgah disini.
jn lupa komen back tau =]

http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

imanmom said...

salam kenal n good luck..

[♣]sara®sites™ said...

Salam.. Adakah anda VVIP saya?? -> http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html :)

Mabuk! said...

Gud Luck 4 the contest~
j0m k0men-meng0men#

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Related Posts with Thumbnails