Sunday, March 21, 2010

Suka - Suki



Perghhh...rasa dah la aku tak update blog ni kan... Aku memang bz sgt n banyak keja nak buat.. Lagipun mood aku untuk berblogging tak tercapai la..haha..main mood2 la plak kan.. K la..aku tak berapa nak ada idea sangat nk tulis.. Aku just nk update ape yang aku dah wat sebelum - sebelum ni ye.. One more posting about myself k.. Nak taw sal gambar kat atas kan.. Jom....

Boria

First nk story pasal boria.Benda ni aku dah masuk lama dah. Lama pun tak lama sangat la. Sebab hari tu penah join FEStKUM '09 kat UKM. Tapi yang kali ini,nak cerita pasal persembahan yang aku n member2 boria aku wat time Anugerah Gemilang Siswa 09 kat Dewan 2020. So, kami pasukan boria pun dapat anugerah sebagai pasukan terbaik kebudayaan sebab menang tempat ketiga time FEStKUM tu kan.Oleh sebab UniMAP ni takde baju yang betol2 khas untuk boria, kami pun pakai la baju yang menunjukan semangat 1Malaysia. Dapat kat aku baju India.. Macam Shah Rukh khan. Haha..















Barangan untuk PC





Saja la upload gambar barang yang aku dah beli untuk PC kat rumah aku ni kan..
K la... Minggu aku post ni pun,aku kat rumah.. kat Ipoh memang murah kalau nak banding ngan Perlis la..haha.. Melawak orang Perlis.. Japg aku balik sana,kena halau plak..haha



(baca seterusnya..)

Monday, March 01, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

Erm.. Entry kali pasal contest oleh di sini.. Lama dah tak join contest2 ni..haha..kowt la orang kata rezeki kan..hadiah pun memang superb la..huhu.. Rugi kalau korang tak join..JOIN LA WEYH(ayat paksa)..haha.. Aku taw pasal coNtest ni pun dari Sis Dahlia..bgos dye ni..(bodek2,kowt2 dye nak wat contest dye plak kn)haha..
K la..lets go through ape yangg dye nak ek..

Tarikh tutup pendaftaran ialah 20 mac 2010

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
1. Terbuka kepada semua blogger-blogger Malaysia.
2. Peserta wajib mengikuti setiap step penyertaan yang diterangkan di bawah
3. Peserta dilarang menjatuhkan mana-mana pihak lain.
4. Pihak penganjur mempunyai hak untuk membuat sebarang perubahan contest
5. Penaja bertanggungjawab sepenuhnya terhadap hadiah-hadiah yang ditawarkan.
6. Keputusan adalah muktamad.

CARA MENYERTAI
Cara untuk menyertai amat mudah. Pastikan anda melakukan STEP BY STEP perkara di bawah.

STEP 1
Anda wajib menulis satu entry khas mengenai contest ini di blog anda. Entry anda mestilah bertajuk "KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST". Peserta yang menulis entry contest paling kreatif akan memenangi hadiah khas tajaan FCUMIRACLE bernilai RM75.

STEP 2
Anda wajib paparkan BANNER CONTEST di blog anda. Sila copy code di bawah ini dan paste di sidebar blog anda. Kedudukan banner tersebut akan berada di penjuru blog seperti yang anda lihat di penjuru kanan laman web ini. Anda boleh memilih kedudukan penjuru yang anda mahu. kanan ataupun kiri.(code leh usha sini eh)

STEP 3
Ini adalah step terakhir untuk melengkapkan anda sebagai peserta. Anda hanya perlu isikan maklumat anda pada borang di bawah. Pastikan anda memasukkan detail yang betul. Seperti yang anda lihat, pada borang tersebut memerlukan anda memasukkan Entry Link. Entry Link bermaksud link entry contest yang anda buat STEP 1 tadi. Maka anda perlu pastikan anda siapkan dahulu Entry contest sebelum mengisi borang yang disediakan.(disini)


.:Kalau ada rezeki dapat la aku ke Genting..huahaha:.

(baca seterusnya..)

KOIR vs JALAN KAKI LASAK vs BELON PANAS


Salam all..Aku actually tak tahu nak post apa dalam blog ni.. kering gler idea ni. So, entri kali ni nk tulis ape yang buat sepanjang minggu lepas ek.Memang bz tak igt.haha


Koir

Haha. rasanya first time kowt masok. Dipanggil sebab tak cukup orang. Suara aku elok skit dari katak je sebenarnya..haha. Dyeowg nak 100 orang tu yang mengelabah cari tu..haha,,yang penting, DAPAT ELAUN!! haha






PROGRAM JALAN KAKI LASAK

Actually benda ni kami tak terlibat.. Just jadi pembantu je untuk melaksanakan program ni. Perkara ini menjadi wajib dan perlu pergi sekali sepanjang berada di UniMAP. kalau tak pergi, kira tak leh graduate la.. huhuhu.. So, aku jaga checkpoint 3 tempat bagi kertas untuk setiap checkpoint dan bagi air 100 plus!! gler arghh.. Best,banyak aku sebat sebab tak habis.. haha.. Kalau aku bawak kereta,suma aku sebat..haha,,Rugi UniMAP ada aku..haha..





BELON PANAS
Lepas aku practice koir,keluar kat tempat karnival tu ternampak plak belon panas. Boleh naik petugas tu kata. Aku pun apa lagi. Lari kebudak-budakkan. haha.. Free beb,sapa nak bagi..haha.. kalau naik esok, petugas tu kata kena RM5.. Rugi2.. Haha




*kredit kat N5800XM aku.. takde dye,takde la gmbar ni..huhu

(baca seterusnya..)
Related Posts with Thumbnails