Tuesday, January 12, 2010

ManU & AC Milan freemason????



Salam semua!haha..entri kali ni pasal FREEMASON. Masalah Freemasaon ni rasanya dah menular sikit2 kat Malaysia ni.gerakan ini dah mula bergerak di sekitar Johor Baharu dan Ipoh.Bukti yang ada terdapat simbol-simbol freemason itu sendri dan adanya aktiviti ini di bangunan-bangunan yang dikenalpasti. tapi posting kali ini aku nak cakap pasal kaitan freemason dengan kelab bolasepak kesayangan aku yakni Manchester United.Perkara ini aku jumpa time usha2 blog kawan-kawan tadi disini.Yang menjadi persoalan sekarang,adakah ini satu fakta atau hanya kebetulan?Hal yang semacam ni,hanya Allah S.W.T sahaja yang mengetahui.dan kalau korang nak tengok lagi apa yang dikatakan freemason ni,boleh rujuk disini dan forum membincangkan mengenai gejala freemason di Malaysia disini.Wallahualam....

pssstt: penulis kalau barang free ni nak la,kalau Freemason tak nak!hahaha

6 komplen dari rakan-rakan:

vida la rasta said...

dlm mastika ada bnyk tentang freemason

bRoMiNe_aJe said...

erm...

tu la..tp asenyer tak la ckp dal kaitan ngan MU..cdey tol..fakta atau kebetulan??

vida la rasta said...

kebetolan kot...hakhakhak~....
emmm bukan minat liverpool ke?

bRoMiNe_aJe said...

bukan..terang lagi bersuluh,
dyh tulis bukan kat c2..wakaka

vida la rasta said...

wahhhh bahasa dy...bravo

adeqmanje said...

freemason ni sgt2la meluas..kdg2 2 kebetulan, tp mmg 1 agenda diowg utk kite puja diowg..myb berminat nk tgk the arrival..or xtaula klu da tgk..sje je nk share n pk..wallahu'alam.. :)

Related Posts with Thumbnails