Monday, January 11, 2010

JADUAL YG ME'MENINK'KAN


*KLIK IMAGE UNTUK PEMBESARAN

HEY...dah masuk minggu ke-3 sem ni dah,tapi masalah pasal jadual tak selesai2 pn lagi.kenape la ye.hari bangun dengan semangat nak pegi makmal Electrical Machine & Application II,tengok2 esok plak jadinyer.tapi tak pe la,bgon la awai jugak kan.haha..pastu tetibe plak belek2 portal, ternampak pulak pengumuman pembahagian group makmal untuk Power System I pukul 5pm-7pm..wtf?? gila arghh! tyme tu kelas etnic relation kowt.susah la klu main bagi je group without tnya ni.dah jadi satu masalah plak nak jumpa lecturer balik la ape la.masalah2..tapi tak pe,maybe la ada hikmah kan..so,aku amik keputusan ptg ni aku pergi dulu kelas ethnic relation..pasal makmal tu,maybe aku akan tukar hari khamis kowt,pukul 2pm-4pm.itu pn klu lecturer bagi la.kalau tak jawabnyer,kena pergi kelas etnic hari jumaat walaupun sebelum ni,memang hari jumaat tu takde kelas pn.atau g kelas etnic hari rabu kat Kampus Tetap Ulu Pauh yang memakan masa 30 minit gak la untuk sampai..UniMAP oh UniMAP!

2 komplen dari rakan-rakan:

deedee^laalaa said...

oklh 2...bla lg nk gi pauh..

bRoMiNe_aJe said...

taw la hari2 ko g pauh kan..
he3..
sabo je la..
p pg,blk ptg..
cian2..

:p

Related Posts with Thumbnails