Sunday, October 18, 2009

??? (trip to h0t spring!!!)

blur??ye ke..hu3..itu je je yang bermain di fikiran aku sekarang..macam2 aku fikir..tp tah la..off topic k!!!actually baru pas balik dari Kolam Air Panas,Lenggong..ak pergi ngan 4 orangg member ak..mula2 plan minggu lepas lagi..tapi disebabkan hal yang tak dapat dielakkan,dan hal sengaja yang dicetuskan oleh member2 aku so ditangguhkan untuk journey ni..kami bertolak dalam pukul 12 tengah malam gak la smpai sana dalam pukul 3 pagi..tapi suasana tak macam menunjukan waktu pagi2 pun..masing2 sibuk merendamkan diri..hahaha..aku pn tak ketinggalan la..first2 nk masuk,hanya Allah saja yang tahu.. punya la panas..actually kat situ ada 6 kolam tak silap aku..2 untuk kanak2,dan yang 4 lagi dari yang kurang panas hingga yang paling panas..nak masuk rm4 je untuk dewasa n kanak2 rm2..kalau sapa2 yang nak pergi tu,better tengok dulu and rancang la perjalanan ek..minyak mesti always full..susah nk cari petrol station larh..hahaha..besa la, dalam skit..aku dengan member aku mandi kejap je, rasanya tak sampai pun sejam..so, kitaorg pastu terus balik..dengan mata yang mengantuk gler,ak trus tido dalam keta..sampai la Kolej Kediaman aku pukul 8.30 pagi..cadang nak la kuar nan sorang minah ni..tengok2 mata ni nak tutup sangat2 dah..so,terpaksa la cancel..sorry ye dear..


p/s:gmbr ada diambil tetapi apakan daya,henset jenis cikai..gambar gelap sgt..flash pn tak dapat membantu n terlupa fungsi night mode..hahaks~

1 komplen dari rakan-rakan:

faiz said...

kamiblogger: no anda ialah 1111.. sila tuliskan no anda di mana-mana ataupun di bahagian atas widget kami blogger

Related Posts with Thumbnails