Monday, October 19, 2009

FCU COMMUNITY: BLOGGER HUNTER besh!!!



erm..en3 kali ini pasal widget kat atas ni ngan kat sidebar blog aku ni..kalau korang berniat nak tambah traffic korang or nak mem'femes'kan blog korang,better korang try masuk sini..selain merapatkan silaturrahim sesama rakan blogger,korang juga dapat mengenali blog-blog yang yang kadang-kadang korang tercari-cari..korang juga leh menambahkan minat membaca korang(ye ker??)..hahaha..maybe la ek..aku dah try daftar tadi..masuk tadi,dah 2 kali aku jawab soalan..soalan banyak berkisar tentang blog-blog yang menjadi sudah menjadi ahli...so,kepada semua rakan blogger try diz website..gerenti besh..banyak gak artikel yang besh2 & menarik ni...lupa la lak..kalau ikut nama website ni inilah yang aku paham, FCU COMMUNITY: BLOGGER HUNTER..no ahli ak baru dapat td je, iaitu 1111..smart no tuh..hahaha..thank to mod ye...tak silap FAIZ nama dia..sama cam nama aku..hahaha..k larh..itu je yang nak tulis..malam ni maybe da en3 baru kowt, pasal malam ni ada dinner aka jamuan hari raya untuk PPK Sistem Elektrik..so,enjoy la sikit untuk malam ni kan..k...tata suma...

2 komplen dari rakan-rakan:

DaHLia said...

isk..baru join??? cunnnnn no tuu...
eh, jomlah tunggu soalan mcm kitorg..hahha jemaah subuh dulu, baru tunggu soalan...

bRoMiNe_aJe said...

hu3..tu pn amek dr blog akak..ha3..

Related Posts with Thumbnails