Monday, October 19, 2009

FCU COMMUNITY: BLOGGER HUNTER besh!!!



erm..en3 kali ini pasal widget kat atas ni ngan kat sidebar blog aku ni..kalau korang berniat nak tambah traffic korang or nak mem'femes'kan blog korang,better korang try masuk sini..selain merapatkan silaturrahim sesama rakan blogger,korang juga dapat mengenali blog-blog yang yang kadang-kadang korang tercari-cari..korang juga leh menambahkan minat membaca korang(ye ker??)..hahaha..maybe la ek..aku dah try daftar tadi..masuk tadi,dah 2 kali aku jawab soalan..soalan banyak berkisar tentang blog-blog yang menjadi sudah menjadi ahli...so,kepada semua rakan blogger try diz website..gerenti besh..banyak gak artikel yang besh2 & menarik ni...lupa la lak..kalau ikut nama website ni inilah yang aku paham, FCU COMMUNITY: BLOGGER HUNTER..no ahli ak baru dapat td je, iaitu 1111..smart no tuh..hahaha..thank to mod ye...tak silap FAIZ nama dia..sama cam nama aku..hahaha..k larh..itu je yang nak tulis..malam ni maybe da en3 baru kowt, pasal malam ni ada dinner aka jamuan hari raya untuk PPK Sistem Elektrik..so,enjoy la sikit untuk malam ni kan..k...tata suma...
(baca seterusnya..)

Sunday, October 18, 2009

??? (trip to h0t spring!!!)

blur??ye ke..hu3..itu je je yang bermain di fikiran aku sekarang..macam2 aku fikir..tp tah la..off topic k!!!actually baru pas balik dari Kolam Air Panas,Lenggong..ak pergi ngan 4 orangg member ak..mula2 plan minggu lepas lagi..tapi disebabkan hal yang tak dapat dielakkan,dan hal sengaja yang dicetuskan oleh member2 aku so ditangguhkan untuk journey ni..kami bertolak dalam pukul 12 tengah malam gak la smpai sana dalam pukul 3 pagi..tapi suasana tak macam menunjukan waktu pagi2 pun..masing2 sibuk merendamkan diri..hahaha..aku pn tak ketinggalan la..first2 nk masuk,hanya Allah saja yang tahu.. punya la panas..actually kat situ ada 6 kolam tak silap aku..2 untuk kanak2,dan yang 4 lagi dari yang kurang panas hingga yang paling panas..nak masuk rm4 je untuk dewasa n kanak2 rm2..kalau sapa2 yang nak pergi tu,better tengok dulu and rancang la perjalanan ek..minyak mesti always full..susah nk cari petrol station larh..hahaha..besa la, dalam skit..aku dengan member aku mandi kejap je, rasanya tak sampai pun sejam..so, kitaorg pastu terus balik..dengan mata yang mengantuk gler,ak trus tido dalam keta..sampai la Kolej Kediaman aku pukul 8.30 pagi..cadang nak la kuar nan sorang minah ni..tengok2 mata ni nak tutup sangat2 dah..so,terpaksa la cancel..sorry ye dear..


p/s:gmbr ada diambil tetapi apakan daya,henset jenis cikai..gambar gelap sgt..flash pn tak dapat membantu n terlupa fungsi night mode..hahaks~
(baca seterusnya..)
Related Posts with Thumbnails