Wednesday, July 15, 2009

Perlis LC Community (PsLC)

Actually club ni baru je ditubuhkan..sbelum ni aku pernah cter(disini),yg aku join satu club bawah KOM135 kn..UniLC,rite?..dlm KOM135 ni,byk club sbnrnya..dia tak tertakhluk pada satu nama iaitu KOM135 shj..just,all da group is under 1 roof..phm kn mksud aku..kira,satu rumah,len2 keluarga la..kira club seperti title kat atas tu kira branch dye la..baru je tubuh..dlm usia 2 bulan kowt..tp,nama Perlis LC Community (PsLC) baru sgt dicipta & diilhamkan oleh warga PsLC gak 2,3 hari lepas..logo pn tak de lg..dalam proses..biasa la,baru2 kn..so, sebagai salah satu ahli PsLC ni, aku ingin menyeru anda semua yg mempunyai jentera Yamaha LC135 untuk menyertai club ni..bkn ape,dalam masa ni,kami igin menambahkan ahli yg sedia ada & menyenangkan proses untuk diadakan aktiviti spt konvoi & dsbnya..so..marila join club ni ek.. So, pada 10/7/09 aritu,bertempat di Fatin Corner telah diadakan sesi bertemu@TTS(Teh Tarik Session) ahli2 PsLC..aku pn tak terkecuali untuk menyertainya..aku g ngan 2 owg member aku, Yin(AGS1462) ngan Man(TAU4064)..dorg ni dak2 UniMAP gak.. yg len2 jual mahal la konon..biar la..hahaha....wlupn tak la rmai sgt,tp ok la..best camni..tmbh2 klu dpt g konvoi mana2..insyaAllah.nnti kalau logo dh siap,aku tunjuk lg ek..kat bawah ni da la gmbr2 kitaorg wat tatapan korg..



pssst: gmbr kureng sket..msg2 lupa bawak camera..ni gmbr nset je..ok la dr tak de..hahaha

4 komplen dari rakan-rakan:

Chuck_ku said...

ak nk wat kom tuk 125z..ak da de geng da..paan da bli..bdk pmbuatan lg sorg..ajak bdk wang ulu ngan plv2 yg de 125..hahaha

bRoMiNe_aJe said...

takpe2..truskan niat murni anda!..nnti kta gabung g konvoi..only for Yamaha!!
hahaha

Anonymous said...

aq dak perlis gak...dulu join team alor-star 4v...karg x dah sal sumew dah pecah....nie team korang mash aktiv?? ker sama ja dah pecah2???

Anonymous said...

Assalammualaikum...

haii..
leh sy join skali??
teringin nk join komuniti ni...
baru ada sebijik y135 ni ingt nk join skali...

klau boleh contact kt padukasky_92@yahoo.com (FB)

Related Posts with Thumbnails