Friday, July 17, 2009

Cadangan Logo PsLC

1



2


ni da 3 cadangan..ase2 nk amik yg mana ek..bg aku la, no 3 tu ok la..huhuhuhu..so,klu korg da papa cadangan or penambahbaikkan komen la yea!bkn kena byar on komen..jgn jd silent reader ek..
(baca seterusnya..)

Wednesday, July 15, 2009

Perlis LC Community (PsLC)

Actually club ni baru je ditubuhkan..sbelum ni aku pernah cter(disini),yg aku join satu club bawah KOM135 kn..UniLC,rite?..dlm KOM135 ni,byk club sbnrnya..dia tak tertakhluk pada satu nama iaitu KOM135 shj..just,all da group is under 1 roof..phm kn mksud aku..kira,satu rumah,len2 keluarga la..kira club seperti title kat atas tu kira branch dye la..baru je tubuh..dlm usia 2 bulan kowt..tp,nama Perlis LC Community (PsLC) baru sgt dicipta & diilhamkan oleh warga PsLC gak 2,3 hari lepas..logo pn tak de lg..dalam proses..biasa la,baru2 kn..so, sebagai salah satu ahli PsLC ni, aku ingin menyeru anda semua yg mempunyai jentera Yamaha LC135 untuk menyertai club ni..bkn ape,dalam masa ni,kami igin menambahkan ahli yg sedia ada & menyenangkan proses untuk diadakan aktiviti spt konvoi & dsbnya..so..marila join club ni ek.. So, pada 10/7/09 aritu,bertempat di Fatin Corner telah diadakan sesi bertemu@TTS(Teh Tarik Session) ahli2 PsLC..aku pn tak terkecuali untuk menyertainya..aku g ngan 2 owg member aku, Yin(AGS1462) ngan Man(TAU4064)..dorg ni dak2 UniMAP gak.. yg len2 jual mahal la konon..biar la..hahaha....wlupn tak la rmai sgt,tp ok la..best camni..tmbh2 klu dpt g konvoi mana2..insyaAllah.nnti kalau logo dh siap,aku tunjuk lg ek..kat bawah ni da la gmbr2 kitaorg wat tatapan korg..



pssst: gmbr kureng sket..msg2 lupa bawak camera..ni gmbr nset je..ok la dr tak de..hahaha
(baca seterusnya..)

LaGu kAt BLog!!

"hahaha..
aku dh pndai boh lagu kat blog..
thnks kue!!!
jasamu tetap dikenang!!
tak cam mas ngokngek..:p"

"leh blagak ngan owg len..
pdahal bru taw ja..
hahaha.."

"aku saja je boh lagu Mikaeel Jackson!!
U r not alone..
layan feel tgh2 pagi ni..hahaha..
kul 5.30 tak tdo lg..
mntang2 sok kls kul 11..
ni nak tido..."
tata!!


(baca seterusnya..)

Monday, July 13, 2009

aPe2 Je!!

Tah la..arini cam besa je..takde ape yg spesel pn..idup rilek jer..makin2 ari ase semakin pening..kls arini plg padat..ari isnin kn..ada subjek besh, da yg tak besh..normal,rite?..huhuhu..awal pg bgun kul 7.40 la gak..kls kul 8..nk wat cam ne,smlm pn tido kul 4.30..tah la sal pe tak leh tido..heran aku..aku saje je tak tido ptg td(pas bis kls kul 5),wlupn mata ni nk ttup sgt2...tkowt nnti mlm tak leh tido lak..mampus aku..hahhahaha..skrg ni pn, roomate aku zal,g mkn ngan geng2 aku..mls gler nk trun mkn..td dh mkn dh pn..tak pe la..tkowt jd ber+ gemok..hahahaha..padahal krus ja..owg kta gemok..heran aku..asap2..mcm2 ang ni..hahaha..bkak tagged, tak pape pn yg besh..sunyi jerk..owg pn tak komen..sdey aku..huhuhu..my space pn camtu..nape la ek..borink sgt2 ni..dh la ngan dwit semakin mnipis ni..ptptn la bangang..spatutnya msuk la awai..ssh la..nk bli buku la ape la(padahal nk sambar cverset moto)..hahaha..xpe la ptptn..tyme byar blk nnti aku bls blk..tah2 tak byar lgsg ape..hahaha..eh2,byar2..ptptn ni riba skit..tp nk wat cam ne, den trimo je jang...hahahaha..japg nk study skit ape yg blaja td..tkowt lupa je..tau je la aku ni..lupa ssgt..huhuhu..ttibe je lapaq asap~ aduss..japg la..huhuhu..sok besday ayh aku..nk kena wish..japg sdey la owg tua tu..huuhu..dh r brjauhan dr ank2..hahaha..its ok, continue ur carier pa!i will support u..eh2,ayh aku yg slalu support aku sbnrnye..tmbh2 bab dwit..hahaha..erm..tak taw nk tulis pe lg la..sok da 3 kls..aduss....da kuiz lak..kuiz o kuiz..nape la kau muncul..ahaks~..maybe sng je kowt..ha...lupa nk gtaw..skrg ni,aku gila sgt men PES09..best la..tp pkai joystick je aku reti..pkai keypad,sory..hahaha...




Psstt: Lcians Perlis!!!join kat sini (dftar keahlian kat c2)

Club kat perlis bru tubuh je..so..join la..

yg UniLC tu club aku join sbb sblm ni Perlis tak de club lg..

Tp,yg UniLC pn still under KOM135 gak..

(baca seterusnya..)

Sunday, July 12, 2009

SeM BaRu!!

Ase mls sgt klu sem bru ni..tak taw sal pe..mcm2 kena pikir...dftar subjek la ape la..dlm smggu tu wat aku borink ler..erm...tah la..borink sgt2..mcm2 tak kena..dgn smpy skunk ni ptptn tak msok lg..budus la..owg awai2 sem la nk guna dwit..ni bg lmbt2..tah la..tp yg pnting jadual aku sem ni tak la pack sgt..ok2 je..yg best ari rabu ngan jumaat..ha3..

(baca seterusnya..)

Thursday, July 02, 2009

Transfomer : aWek SaM LLaki??!!! WTF!!



cun tak awek kat atas ni..dgr ni..tak taw nk caya crita kat ni tol ke tak..tp kena caya gak..huhuhu..aku tgk tranfomers ni pn ari slasa lps kat Jitra Mall..tp tak sngka la plak yg awek si Sam tu(Megan Fox) tu actually lelaki..geli aku dgr..baru aku stim tyme bertenggek nk lukis2 tu......hahaha..geli..hahaha..tak pe,terpulang la kat korg nk caya ke x,tp korg leh tgk artikel berkenaan disini dan disini



P/s: yg tak tgk lg tu,wat2 la g tgk kn..hahaha..tgk tol2 gmbr kat ats ni..da halkum tu..wakaka~
(baca seterusnya..)
Related Posts with Thumbnails