Thursday, March 12, 2009

dErma dArAh si0t!!!


hahhaa...entri sepatutnye tulis semalam lg..tp nk wat cam ne..tgn lenguh bangat..hahha..semalam aku g derma darah..best siot..first tyme dlmn ikut aku..ye la,aku ni mana la brani bab2 darah ni..sunat pn tutup mata...hahhaa..tp,tak pe la..sape yg gne darah aku tu,,mntak la yang bek2 cam aku je..hahha..aku pn tau jenis darah aku ape..B+ siot..cam dlm exam lak..hahaha..jnji aku dpt berbakti kat sape yg memerlukan...ye la,tu pn dpt taw dr Yani je..kat Kg Wai kn..huhuhu..ha...sape dak2 unimap nk drma..ari ahad ni 15/3 da kat wang ulu..rebutla pluang ek..hehehe...
(baca seterusnya..)

Monday, March 09, 2009

bArU bALiK BTN!! -PART 1

BTN???fuh...pnt siot..baru smpai kul 4 td je..letey gler..hahahaa..tp tu 1 experience kat aku..bkn ape..tak pnh nek bukit yg curam camtu..dh r leader lak tu..huhuhu..skunk ni pnt lg kn..nnnti r aku cter lg pngalaman aku kat sana ek..ngan skali foto lg..sbr ye..ngan jmpa muka sebijik gler awek aku..hahhaa..k..tata!
(baca seterusnya..)

Friday, March 06, 2009

JUMAAT..6/3/09

arini aku tak g kls pn..bkn pa..klu g pn mmg tak phm dye ajr..bek aku tak pyh..ye la..ajr tah pape..lgpn tgh dok runsing si lahanat mana pancitkan tayar aku..aku ase ni keja senior..dengki coz mlm tu aku sound depa..korg igtla.aku dpt taw sapa..siap la..jgn2 men2 ngan dak perlis..tyme aku sound tu pn..aku pn tak taw aku sound sapa..sial tol!!..pngecut gler senior aku nk kuar..wey!!!klu brani kuart la..tnjuk muka..mmb B**I tol sape wat..taw la moto aku cantik..wat camtu lak..tggu la..lg satu hal lak..mlm ni nk kne g Naka lak..dgr kata ulu..tp tak taw la kn..g je la..klu lepak kat umah or ostel pn bkn dapat pe pn..bg aku g..borink pn tak pe la..aku redha je..nk wat camne kn..huhuhu...k la..aku nk kemas2 lu..byk lg brg tak dkemas..k chow..nnti aku blk dr sana aku cter cam ne kat sane ek..k...
(baca seterusnya..)

Thursday, March 05, 2009

KHAMIS,,5/3/09

ari ni kls da kul 4 je...pg td bgun kul 11..pastu siap2,mndi2 g anjung keli..mkn la sepuasnya..huhuu..nk g amik kad bank..p kat kaunter kena da kad bank lak..adus!!!..problem tol la..tensionyer..tak pe,next time la aku p amik..sial tol kak bank tu..IC da..guna je la..budus tol r..biaq je la..nsb bek tak jauh..huhuhu..pastu, g kdai moto,asap lak nk tgk moto..tgk da RXZ 2nd lak..cun siot..cam baru je..berkenan lak aku..hahha..dh la tu meor oi..LC tu nk ltak mana..japg tak pasai2 kena penampaq ngan pak aku..hahhaa...besa la kn..mnusia..dh da yg tu,nk yg ni lak..mnusia tak pnh puas..hahaha..erm..tak pe la..aku dh nk g kls dh ni..dekat kul 4 dh..japg kne mrh ngan pak cik lab electronic tu plak kn..huhuhu..k.tata!!
(baca seterusnya..)

LaTesT!!!

ermmm..lame dh aku tak posting..tu la aku kata..aku kdg2 tu tak de masa..ngan tenet slow..klu kat umah tak pe la gak..tp bila blk umah,mcm nk dibuat ler..so..kdg2 jd tak sempat..huhuhu..cian aku..ngan jadual sem ni padat gler..ngan kls mlm lg..smpai kdg2 aku skip je kls tu..huhuh..cian aku..jd pmls(pdhal mmg slh aku pn)..huhu..nyway..pe ek nk cter..dlm kblakngan ni,aku bz la..tah la..kdg2 ujung mggu kne g jitra la,alor star la..ye la kn..ikut depa closing...nk wat cam ne..dh aku terjebak..kne la truskn..akn ku buktikan nnti..huhuhu..dlm bz2 aku pn..aku sempat gak taw ikut perkembangan politik skunk ni..maklumlakn..aku kn mnt hal2 cam ni..huhu..haa! sal Perak..aku kn ank jati Perak..yg nk tergelak sal sidan DUN Perak wat bawah pokok..igt kerajaan fasola kowt(ala cam cter P.Ramlee tu)...tu la kn...apabila dinafikan demokrasi..mls nk komen byk2,nnti kne AUKU lak aku ni..huhu..tp yg menarik kat c2,Tuan Speaker ngan s/u msg2 tnjuk kuasa..tp la,klu ikut law..mmg Speaker layak memutuskan..ape yg aku baca la kn..tah la..aku pn tak taw..ape yg pntg,kejasama..eh2,mlalut lak..huhuhu..ermmm...tp kn..mnurt Prof Agus,dr UIAM..dia la kata kn..sidang DUN tetap sah walaupun dibuat atas pokok..ini ditentukan oleh Tuan Speaker sndri..Wallahualam..mnurut Presiden Majlis Peguam lak,S. Ambiga pembubaran DUn patut dilakukan..sebab sgala sengketa hanya leh ditentukan oleh rakyat..yang tu aku setuju 100%...bkn ape,baik pembangkang or kerajaan yang menang,itu kisah len..yg pntg,hak rakyat Perak dipelihara...tu pandangan aku je la kn..*foto 1(tak ase lawak ke)*foto 2
takpe..tutup cter sal tu..ni sal aku lak..ujung mggu ni nk g Naka lak..aku pn tak taw kat ne..tp depa kata kat Kuala Nerang,Kedah..ermm..da kursus untuk sapa yg apply PPMS..tah la..ase mls gila nk g..cam ne pn kne g gak..heheh..k la..takat ni je entri aku..tata!
(baca seterusnya..)
Related Posts with Thumbnails