Sunday, January 11, 2009

kat UniMAP!!!!!!!!!

huhu..asenye dekat sebulan gak aku tak tulis entri..jd cam ne tah..mls lak aku nk type ni..huhuhu..aku msuk u tercinta ni pn dekat 2 mggu dh..besa la unimap ni..haha..jdual sem ni mmg padat gler..pnt tau tak..fuhhhh...tp tak pe..4 my future gak kn..huhu..dlm mggu ni mcm2 jd kat dunia ngan malaysia..bek isu Palestin,isu PRK KT n byk lg la..dh la msuk taun baru ni..aku pn tak tau ape azam aku ni..hahha..tgk la lu..nnti aku cter len..tu pn klu da masa la kn..hahah..mklumla la,bz skit kn..huhuhu..skrg ni pn,tgh borink2..byk perkara yg berlaku kat aku mggu ni..ngan krisis kwn2 lg..aku pn tak phm..nape la smpai cam ni..padahal sblum ni aku baik gler ngan depa..maybe ego aku ni..aku pn tak tau sbnrnye nape..tah la..biar la ALLAH s.w.t yg tentukan..aku terima je..huhuhu..ape2pn tak pe la..jnji aku tumpu study aku..hahha..aku ok je..wat tak tau je..k lah..aku p tak tau nk ckp pe..aku nk rest jap ni..hahah..next tyme,aku tulis lg ek..hahaha..tata..tah sbln lg kowt..huhuhu..WALLAHUALLAM..

0 komplen dari rakan-rakan:

Related Posts with Thumbnails