Saturday, January 24, 2009

cUt! Lg!!!

aduyai...cuti lg..huhu..kdg2 tu tension la gak..best gler dok unimap..owg kata bebas la skit kn..dok umah ni phm2 je la..hehhe..cuti pn lbey krg dlm smggu..tak tau nk wat pe..mybe mkn tido je kot..tak pn surf tenet ni..hehehe..tu je la keja aku..tp tak pe,mybe cuti ni rezeki kot wat aku..mana nk taw kn...ALLAH s.w.t je yg taw...tak pe..mntak2 bisnes aku menjadi la kn..bkn ape...klu tak rugi je..hehehehe..nyway..ni je la masa yg aku da..sblm ni leh dikatakan bz la gak..ye la,wat tu wat ni..assgnment byk la gak(tue pn da hati nk g gig)..kdg2 ase cam nk baling je ape yg ada kat sekeliing..ye la,tension kn...hehehe...ape2 pn aku harap cuti kali ni bg manafaat kat aku..ngan pas cuti ji aye aji lg..huhuh..tension2..tp pk2 blk normal plak as a student kn..hehhe..aku terima je seadanya(pasrah la konon)huhuhu..k la..nk blah ni..borink gler..wish me hepi dis holiday!!!
(baca seterusnya..)

Tuesday, January 13, 2009

giG kaT ePoH!!!


ni kat epoh tau..sape2 yg mnt dtg..aku pn klu takde aral melintang,sampai gak aku kat sane nnti...tggu aku epoh...hehehe...
(baca seterusnya..)

Sunday, January 11, 2009

kat UniMAP!!!!!!!!!

huhu..asenye dekat sebulan gak aku tak tulis entri..jd cam ne tah..mls lak aku nk type ni..huhuhu..aku msuk u tercinta ni pn dekat 2 mggu dh..besa la unimap ni..haha..jdual sem ni mmg padat gler..pnt tau tak..fuhhhh...tp tak pe..4 my future gak kn..huhu..dlm mggu ni mcm2 jd kat dunia ngan malaysia..bek isu Palestin,isu PRK KT n byk lg la..dh la msuk taun baru ni..aku pn tak tau ape azam aku ni..hahha..tgk la lu..nnti aku cter len..tu pn klu da masa la kn..hahah..mklumla la,bz skit kn..huhuhu..skrg ni pn,tgh borink2..byk perkara yg berlaku kat aku mggu ni..ngan krisis kwn2 lg..aku pn tak phm..nape la smpai cam ni..padahal sblum ni aku baik gler ngan depa..maybe ego aku ni..aku pn tak tau sbnrnye nape..tah la..biar la ALLAH s.w.t yg tentukan..aku terima je..huhuhu..ape2pn tak pe la..jnji aku tumpu study aku..hahha..aku ok je..wat tak tau je..k lah..aku p tak tau nk ckp pe..aku nk rest jap ni..hahah..next tyme,aku tulis lg ek..hahaha..tata..tah sbln lg kowt..huhuhu..WALLAHUALLAM..
(baca seterusnya..)
Related Posts with Thumbnails