Sunday, April 10, 2011

Jersey Baru Manchester United Musim 2011/2012

Kesahihan mengenai jersey ni hanya Nike & MUFC je yg tahu ea..
Collar retro katanyer..
Glory,Glory Man Utd
(baca seterusnya..)

Saturday, April 09, 2011

Link Download Maharaja Lawak di Astro Warna disini...



Hye kngkwn... bRomine nak share link yang bRomine dpt dr kwn bRomine yg sellau download Maharaja Lawak untuk gelanggang ke 3 dan seterusnya. Maklumlah, pihak Astro hanya tayang minggu pertama & kedua di Astro Prima. Gila untung betol Astro ni kan. So, sape2 yang still nak follow Maharaja Lawak ni leh la amik link Youtube kat sini. Time entri ni ditulis hanya ada untuk gelanggang pertama dan kedua je. yang ke 3 memang la tak keluar lagi, sbb minggu depan la oi.. haha






(baca seterusnya..)

Tuesday, March 08, 2011

TAKDE IDEA


bROMINE TAKDE IDEA NAK POST.. KALAU KORG ADA IDEA TOLONG IDEA...HUHU

(baca seterusnya..)

Sunday, March 06, 2011

BROMINE KEMBALI ~~

Hye korg! Mesti lame korg tak baca or any news from bromine rite?(bajet mcm ramai je baca blog ni kn) haha. bromine bkn ape, bkn teramatlah sebok. Fyi, bromine skrg tengah praktikal kat Tenaga Nasional Berhad, Ipoh. Itu juga merupakan salah satu sebab why bromine tak sellau update. untuk 5,6 bulan lepas, sbb maybe tgh final year, so memberikan lebih skit fokus dan mengharapkan sesuatu yg di luar dugaan berlaku. Contoh macam repeat paper la.haha.

Untuk pengetahuan korg lagi dan lagi, bromine sekarang tengah frust bercintan. ok, cinta. haha. Actually, ni first time bromine rasa yg diri bromine sunyi sangat-sangat. B4 ni pun, bromine tak penah rasa mcm ni. Tapi, apa-apa pun yang lepas tu biarlah lepas. Dan setelah hampir 3 bulan, bromine dapat lupakan juga. Kepada yang berkenaan, teruskan hidup masing-masing k!

Erm, bromine ase cukup kot dulu untuk kali ni, sebagai pembakar semangat untuk ber'blogging' lagi lepas ni. Memenuhkan coretan-coretan di sini, dan jadi macam dulu.

p/s: Bromine kembali menyemakkan dunia blogging!!!
(baca seterusnya..)

Saturday, August 07, 2010

Thanks Nuffnang !! Cek kedua dah sampai..

Hye korang! hari ni, bromine berseri-seri sangat sebab cek kedua dari nuffnang dah sampai. Walaupun jumlah tak seberapa, namun bromine rasa memadai dan lebih dari apa yang patut. Sebab dengan menaip entri, ajak member masuk baca blog je, dah boleh menjana wang. Actually cek ni macam earning bromine sepanjang bromine bercuti semester dua bulan lepas. kira ok la. Cuti-cuti pun menjana kewangan. Untuk pengetahuan korang, time cek first bromine tu, rasanye dalam pertengahan Mei 2010 kowt. Bromine tak publish entri pasal tu sebab gambar cek tersebut hilang dari simpanan. Tak tahu kemana. Puas dicari dalam folder yang berlambak-lambak dalam enset ngan lap top ni. Bukan tak mo tulis, tapi orang kata tak best kalau tak tunjuk tanpa bukti. Btw, dapat la sikit kan. So, ni kira pendapat kedua buat bromine bersama nuffnang. Thanks Nuffnang. Ko memang terbaik! Haha.
(baca seterusnya..)
Related Posts with Thumbnails